Beköszöntő
2016. november 18. írta: Halfdane

Beköszöntő

Sziasztok!

Blogunk egyedülálló kezdeményezésként azt tűzte ki céljául, hogy a pergető közönség számára iránytűként szolgáljon a felszerelések özönében. Mindannyian kissé megszállott felszerelés-fetisiszták vagyunk, az elérhető legjobb, minőséget illetve az elérhető legtökéletesebb alkalmazkodást keressük az adott módszerhez. Ennek megfelelően sok minőségi felszerelés fordul meg a kezeink között, rendelkezünk némi rálátással a horgászcikkek piacára. Természetesen nem állítjuk, hogy mindent ismerünk, kipróbáltunk, de amit igen, arról szívesen osztjuk meg a tapasztalatainkat. Fogadjátok szeretettel és olvassátok haszonnal!

A blogot ketten szerkesztjük, Attila és András. Mindketten szenvedélyes pergető horgászok vagyunk, sajnos rendkívül kevés szabadidővel, ám annál nagyobb lelkesedéssel. Attila inkább a könnyű- és középnehéz felszereléseket részesíti előnyben, András a közepestől a nehéz harcsapergetésig űz különböző módszereket. Mindkettőnk „otthona” a Duna, de szívesen pecázunk más vizeken is, legyen az természetes vadvíz, vagy akár néha telepített tó.
ati_profil.jpg

Természetesen minden értékelés szubjektív. Ezt vállaljuk! Ugyanakkor igyekszünk egy pontozásos rendszerrel némi objektivitást is tesztjeink részévé tenni. Minden cikk egy táblázattal végződik, amely súlyozottan tartalmazza az értékelési szempontokat. A pontozás persze egyértelműen a horgász benyomásán alapszik, ezért minden felszerelést hárman pontozunk. A Blog két állandó szerzője, Attila és András mellett mindig van egy meghívott, külső vendégszerző, aki az adott felszerelést rendszeresen használja, jól ismeri. A vendég mindig ad pár mondatos saját értékelést is és ajánlja a felszerelést a megfelelő célcsoportnak. Természetesen a kommentelés lehetősége nyitott: várjuk észrevételeiket, kommentjeiteket, kérdéseiteket. Segítő szándékú javaslatokat is értő füllel várunk, a rosszindulatú megjegyzéseket azonban kérjük mellőzni, hisz mi sem rosszindulattal hoztuk létre ezt a blogot.

 Szöveges bejegyzéseink ugyanakkor nem feltétlenül a hideg, racionális szakmaiságot tűzik zászlajukra. Célunk a szórakoztatás is, ezért igyekszünk olvasmányos, fordulatos, akár vicces cikkeket publikálni. Ebbe sok minden belefér, olvassátok írásainkat ti is nyitottan, jókedvűen!

 Sokaknak szemet fog szúrni, hogy a blogon némileg felülreprezentáltak lesznek a prémiumkategóriás felszerelések. Ennek oka mindössze az, hogy az évek során megismertük és megszerettük ezeket a motyókat, személyes érdeklődésünk is ezirányban erős. Ugyanakkor egyre inkább célunk lesz a „közszolgálatiság”, igyekszünk a horgászok mind nagyobb része számára elérhető, érdeklődésükre számot tartó felszereléseket, újdonságokat bevonni a tesztjeinkbe a különlegességek mellett. Az indulást követő anyag nagy része a már meglévő tapasztalatainkból táplálkozik, de ahogy haladunk és a mi lehetőségeink is bővülnek, érzékelni fogjátok a változást. Bízunk benne, hogy jó szívvel is fogadjátok.

 andras_profil.jpg

Végül a legfontosabb! Nem vagyunk és soha nem leszünk valamely márka szószólói. Soha nem fogunk semmit elvtelenül leszólni. Vannak ugyan preferenciáink, hisz mi is emberből vagyunk, de ezeket soha nem fogjuk a tesztekbe átvinni. Tevékenységünk teljesen független mindentől, sem anyagi, sem más érdekeltség nincs benne. Szabadidőnkben, saját forrásainkból csináljuk. Tevékenységünk jutalma a bizalom, a közösen megszerzett tudás és tapasztalat, illetve az a tudat, hogy talán néhány horgász hallgat a szavunkra és ezáltal könnyebben eligazodik a felszerelések óceánjában.

Attila és András

A bejegyzés trackback címe:

https://tesztpeca.blog.hu/api/trackback/id/tr6311972012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2016.12.05. 21:57:57

Hajrá!!! Várjuk a teszt írásokat! ;o)

Halfdane 2016.12.06. 08:33:32

@Bogyo_bacsi: Jövő hétfőn indul az érdemi tartalom!
süti beállítások módosítása